Spanienläger 27/2 -6/3

En stor del av klubbens elitgäng har varit på en veckas träningsläger i Spanien, första dagarna tillbringades vid Barbate som ligger nära kusten i södra Spanien. Terrängen var i allmänhet snabblöpt och fin med tallskogar på sandiga marker.

Barbatekarta

Det arrangerades minst två träningar per dag under veckan varav några var så kallade ”Priopass” där tanken är att man skall vara mer fokuserad och hålla ett högre tempo i skogen, några av dessa genomfördes även som nattorientering.

Natt träning Barbate, Ärlalöpare är Ruldolfs Zernis.
Granadaträning

Andra halvan av lägret tillbringades i Granada som ligger längre in i landet. Terrängen är där betydligt mer kuperad och med mer sten i marken, taggbuskar förekommer också relativt rikligt.


William Pommer visade fin form under lägret


Anton Forsberg har haft problem med en hälsena under en period men var nu helt återställd och glad att kunna träna som vanligt igen.
Jesper skuggar klungan på distanspass!

Sammanfattningsvis var det en lyckad vecka med fint väder och bra träningar!

Med på lägret var: Mattias Mårts, Anton Forsberg, Henrik Johannesson, Jesper Svensk, Joakim Svensk, Emil Svensk, Olle Kalered, Maria Björklund, William Pommer, Stephan Mudrak, Rudolfs Zernis (Ärla), Anton Sundgren (L-100) .
Text: Mattias Mårts

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av