Kartor

Stora Tuna OK har många orienteringskartor i området runt Borlänge. Vi har både traditionella orienteringskartor över skogsområden och stadskartor inne i Borlänge. Kartorna används i vår verksamhet till träning och tävling.

Våra kartor uppdateras i takt med att de används, vilket gör att de mest använda kartorna blir uppdaterade varje år. Det gäller framför allt i närheten av Skräddarbacken och i Gyllbergen. Andra kartor kan vara flera år gamla och kan därför vara delvis inaktuella.

Alla våra kartor finns uppladdade på Svensk Orienterings centrala kartdatabas och kan nås här:
http://www.omaps.net

För att ladda ner en karta i bildformat från omaps.net, klicka på kartbilden och sen på ”Visa i högre upplösning”. Då visas kartan i högsta kvalitet. Högerklicka och välj ”Spara bild…”.

För våra kartor tar vi en avgift på 40 kronor per utskriven karta. Swisha avgiften till 123-05 181 83 och ange ”Kartavgift” i fältet för meddelanden. För medlemmar i Stora Tuna OK är kartorna gratis.

Vid arrangerade orienteringsträningar med fler än 10 deltagare behöver markägare och jaktlag informeras. Ta då kontakt med oss på kartor@storatuna.nu.
Vi kan också erbjuda hjälp med en arrangerad träning, till exempel uthängning av kontroller eller tidtagning med SportIdent.

 

Arrangemang

Samarbetspartners

GULD

BRONS

ÖVRIGA