Kartor

Stora Tuna OK har många orienteringskartor i området runt Borlänge. Vi har både traditionella orienteringskartor över skogsområden och stadskartor inne i Borlänge. Kartorna används i vår verksamhet till träning och tävling.

Våra kartor uppdateras i takt med att de används, vilket gör att de mest använda kartorna blir uppdaterade varje år. Det gäller framför allt i närheten av Skräddarbacken och i Gyllbergen. Andra kartor kan vara flera år gamla och kan därför vara delvis inaktuella.

Alla våra kartor finns uppladdade på Svensk Orienterings centrala kartdatabas och kan nås här:
http://www.omaps.net

För att ladda ner en karta i bildformat från omaps.net, klicka på kartbilden och sen på ”Visa i högre upplösning”. Då visas kartan i högsta kvalitet. Högerklicka och välj ”Spara bild…”.

Vi vill att våra kartor ska kunna användas så mycket som möjligt, därför får de användas helt fritt för egen träning. Det är bara att ladda ner en karta, skriva ut och köra.

Vid arrangerade orienteringsträningar med fler än 10 deltagare tas en kartavgift ut, och vi behöver informera markägare och jaktlag. Ta då kontakt med oss på kartor@storatuna.nu.
Vi kan också erbjuda hjälp med en arrangerad träning, till exempel uthängning av kontroller eller tidtagning med SportIdent.