Träningar

Träningsverksamheten för barn och ungdom är framförallt under sommarhalvåret, se kalendern för detaljer.

Onsdag

Onsdagar är den stora samlingsdagen för klubbens barn. Vi samlas i grupperna oftast vid klubbstugan (de lite äldre) eller på fotbollsplanen ovanför (yngre) klockan 18. Se utskickat program eller kalendern för att se om träningen är vid klubbstugan eller på annan plats! Träningen pågår i ungefär en timme och därefter bjuds det på fika vid klubbstugan.

På dessa träningar behöver vi hjälp av dig som förälder med uppföljning/sällskap och intagning av kontroller, inte alla föräldrar varje gång men ett antal per grupp beroende på ålder.

Tisdag

Tisdagar är det träning från klubbstugan för ungdomar, elit och motionärer. Oftast är det intervallträning utan karta på programmet. Träningen börjar klockan 18 och håller på i ungefär en timme, efteråt finns möjlighet till dusch och bastu i klubbstugan. Elit och motionärer tränar året om och det finns alltid möjlighet att få sällskap, ungdomarna har ingen ledarledd träning under vintern.

Torsdag

Torsdagar är det gemensam teknikträning med grannklubbarna för ungdom och övriga som vill träna på orange till svart nivå. Denna träning är inte vid klubbstugan utan på olika kartor runt om Borlänge och Säter. Ingen dusch, ta med ombyte.

Under vinterhalvåret genomförs i perioder gemensam natt-cup tillsammans med grannklubbarna. Övriga torsdagar erbjuds teknikträning av olika slag, oftast från klubbstugan.

Arrangemang

Samarbetspartners

GULD

BRONS

ÖVRIGA