Oringen i Örnsköldsvik

Det blev en helt fantastiskt fin vecka under Oringen i Höga kusten 2018. Ångermanlands klubbarna som stod för arrangemanget bjöd på fem toppentävlingar i fin och svårorienterad terräng. Kartorna höll som väntat högsta klass och allt runtom verkar ha fungerat så vitt jag förstått. De flesta av klubbens alla 126 deltagare bodde på campingen Svedjeholmen. Vädret under veckan var helt fantastiskt, massor med sol och kanske i varmaste laget enligt vissa.

Viktor Svensk vann H18E totalt!
Etappsegrare är vi allihopa!
Låångbord under torsdagkvällen, nästa år behöver vi megafon för att höra vad ordföranden säger!
Oringens sista kontroll vid Arena Skyttis. Hennie stämplar och Ebba rusar nerför backen.

Resultat

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, , ,

av