Utvärdering & upptakt för junior & senior

Denna helg så samlar vi en stor del av alla våra elitlöpare för att sammanfatta 2017 och ta sats mot 2018 års säsong. Helgen inleddes med Natt-orientering där Mattias Mårts strängat gafflade banor med vågstart och fulgafflingar. Segrande ur striden gick Viktor Svensk tätt före en trio juniorer. Bastu & pingisspel rundade av fredagen på bästa sätt!

Lördag förmiddag och det var dags för ett rejält träningspass, dryga 12km orientering med gafflingar, där vi rundade vackra Reptjärn. Nära 20 löpare körde detta toppenfina och krävande pass. Henrik Löfås drog stora delar av banan men även Pelle Engstrand visar glädjande styrka efter flera års frånvaro från tävlingsorientering. Kul!

Elitledare Peo bjöd på Österrikisk Gulasch till lunch innan vi började gå igenom Elitmanual, kikade tillbaka på de mål vi satt upp inför året för att sedan se om vi nådde upp till målen. Vår måluppfyllelse var mycket nära hundraprocentig, det var på 10mila och Jukola på herrsidan som en del saknades detta år.

Nu ser det verkligen bra ut inför 2018 på herrsidan, så vi tror att vi kommer att ha ett lag som kan slåss bland de 5 bästa.

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av