Swedish League – Viktor vann!

Under tre fina tävlingsdagar i Hälsingland, med Rehns Bandyklubb som arrangör, avgjordes Swedish League 2017.

Under sprinten så vann återigen Emil och Tove huvudklasserna H och D21, detta var också årets första värdemätare på sprint och det var förstås bra för framförallt Emil med en seger med tanke på Världscup och Vm som stundar inom kort.
Utöver dessa två så var det massor av strålande tunaresultat; Moa Birkebaek och Mattias Östberg vann var sin klass och Tilda Östberg kom strålande stark 2:a i D18.
Resultat sprinten för klubbens löpare ses här

Medeldistansen blev en toppendag för Tove som gjorde ett riktigt stabilt och snabbt lopp i din fina men kanske något lättare terrängen rent tekniskt än vad åtminstone jag hade väntat mig. Även Viktor sprang helt fantastiskt bra och vann H18 med 1.48 min!
H21-killarna gjorde mycket fina insatser där Emil kom fin 3:a, Joakim 5:a och Anton 6:a. Jesper gjorde ett stabilt lopp i H20 och kom 5:a. Segrade där gjorde Simon Hector (Snättringe SK), som nu gör sitt sista år som junior.
Tunaresultat medel ses här.

Tove Alexandersson och Viktor Svensk vann medeldistansen i rengsjö på imponerande vis!
Foto: Mattias Mårts.

Under dagens jaktstart så startade både Tove och Emil först, men de blev ikappsprungna av Helena Jansson och Gustav Bergman. Ravinenlöparna var de starkaste för dagen och kunde vinna de båda huvudklasserna på ett övertygande vis. Men mycket starkt ändå såklart att få 2st 2:a platser i denna hårda konkurrens!

Viktor Svensk vann H18 på ett mycket imponerande sätt trots att han bara är 16 år. I totalen så vann han med 2.29 min för OK Denselns August Mollén. Storebror Jesper gjorde återigen i stark insats och kom 4:a i totalen i H20 där Simon Hector vann före Simon Imark. I H21 så avslutade Anton Sjökvist bra och kom fin 5:a, imponerande!

Viktor Svensk vann Swedish League i H18!
Foto: Lars Rönnols

Ett stort grattis till alla framgångar och till alla som gjort sitt yttersta för att hävda sig i den hårda konkurrensen i Swedish League denna vår!

Totalresultat Swedish League ses här

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av