Klädbeställning våren 2017

Nu på tisdag den 14:e februari kl 19.30-21.00 samt kommande tisdag den 21:a februari (även då 19.30-21.00) ges tillfälle att prova kläder i klubbstugan. Det finns prover av alla modeller av de som finns i vår clubshop och i princip av alla valbara storlekar. Av er som köpt de senaste 3 åren så är storlekarna mer eller mindre oförändrade.

Prova kläder tisdag 14 eller tisdagen den 21:a februari.

Det kommer att vara en ny design på klubbjackan (Runningjacket plus) samt även nya sponsorer som stöttar oss. Detsamma gäller de båda tävlingströjorna, det kommer att vara en ny design på både den tighta modellen med kort dragkedja (Battle unisex SS) samt den kortärmade nättröjan (O-top Unisex SS). Tränings/överdragsbyxorna (Runningpants plus) samt orienteringsbyxorna som är knälånga (Terminator knee digi) kommer att se ut som tidigare.

Utöver ovanstående basprodukter så erbjuds denna gång flera nyheter:

  • Tränings-/Löpar t-shirt i dam modell (Running T-shirt wo´s). Användningsområdet är träning, löptävlingar, representation och uppvärmning. Ej avsedd för orientering i skogen.
  • Running Vest Plus, samma material och design som klubbjackan. Vi föreslår att Running Vest Plus används över Running Jacket Plus under löpträning vintertid eller som enda ytterplagg vid exempelvis rullskidträning på hösten.
  • Retrojacket plus, en utveckling av den Retrojacka som vi haft tidigare. Nu med läcker huva!
  • Runningshirt LS, långärmad löptröja som endast erbjuds i unisex modell. Ni provar Running t-shirt unisex med kort ärm. (vi hade tillfälligt slut på långärmade prover)
  • Champ hat, ny (höst 2016) skön mössmodell med smidigt nätfoder.

Under veckan så kommer clubshopen att uppdateras med de nya designerna som saknas där just nu.

Alla kläder beställs i clubshopen. Välj Stora Tuna OK. Ange lösenordet som skickas ut per mail samt skrivs på facebookssidan. Shopen stängs 21/2 23.59, inga beställningar efter detta datum accepteras.

Maila eller ringa mig för frågor och funderingar. rikard(at)nonamesport.com 0703263884

Leverans beräknas till Påsk.

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, , ,

av