USM Sprint – Seger till Tilda & Viktor

I Karlstads norra delar avgjordes idag, fredagen den 16 september, USM Sprint.

Det blev en helt fantastisk dag för Stora Tuna OK. Viktor Svensk vann H15 klassen från en tidig startposition. Viktor matchades inledningsvis av Samuel Pihlström från OK Landehof men Viktor kunde fortsätta i samma fart hela banan och kunde till slut vinna med 32 sekunder. 11:26 min på 2520m var Viktors segertid.

Viktors sträcktider ses här

I D15 så vann Tilda Östberg med 35 sekunder bland de 96 löparna. Förutom ett misstag på ca 10 sekunder till 13:e så var loppet perfekt. Tilda höll ett rakt igenom ett högre tempo än övriga i klassen. Tilda verkar ha teknik och fysik för sprint, hon var ju redan i fjol med och vann SM sprintstafetten bland seniorerna.

Tildas sträcktider ses här

IMG 1715
Viktor & Tilda Foto: Johan Östberg

 

I D16 så gjorde Astrid en fin insats genom att bli 31:a.

Ett stort grattis till Er tre och lycka till under morgondagens skogsdistans!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, , ,

av