SM stafett 2015

Det blev ingen guldfest såsom ifjol under Stafett-SM. Men en 5:e plats är verkligen inte fy skam för H21 -laget. Konkurrensen är hård och marginalerna små för att få till de där superloppen som ger guld. Joakim inledde genom att vara skapligt bra med på 17:e plats 2.24 min efter ledarlaget Malungs OK med Erik Rost.

IMG 2797
Starten i H21

På andrasträckan så gjorde Anton Sjökvist ett kanonlopp och förde upp laget till en 4:e plats efter två löpta sträckor. Anton noterade dagens 3:e bästa tid på andrasträckan – mycket imponerande. På den sista sträcka så var det idel ädel klasslöpare som gjorde upp om det. Denna gång var det Johan Runesson som fick allt att stämma och kunde tämligen enkelt vinna för GMOK. Emil hade chansen men ett litet misstag gjorde att han tappade kontakten med tätgruppen och sedan bjöds han inte in igen. Grattis till 5:e platsen!

Eskil Kinneberg & Emil Svensk
Eskil Kinneberg & Emil Svensk vid varvningen

 

D21-laget med Anna Mårsell, Johanna Erlandsson & Linda Byström gjorde en klart godkänd insats och placerade sig som 17:e. Bra!

I H20 så fick Jesper kasta in handduken och istället fick Nils Alexandersson vara med i laget som hade chansen att slåss högt upp. Men det ville sig inte för laget denna gång, Nils skadade knät och var tvungen att bryta på den andra sträckan.I D20 så blev det heller inget fullt lag.

H21 lag 2 kom på en 42:a plats (målet var topp 30) och 3:e laget 58:a. I H21 så startade ca 100 lag.

Arrangerande Tumba Mälarhöjden OK samt Snättringen SK bjöd på bra terräng samt tuffa & bra banor.

Samtliga Tunaresultat ses här

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, , ,

av