VM i Strömstad i fokus för Tove

15372197826 d8b4a1d266 z 1
Tove SM medel 2014

Årets Orienterings-VM har precis avslutats men Tove ligger inte på latsidan. Redan i måndags gick flyttlasset till norska Halden där hon kommer att ha sin bas fram till VM som startar om exakt ett år. Tove bor där i ett hus  tillsammans med 6 andra orienterare.

Den slagskada som Tove ådrog sig under oringen skapade en rejäl blödning i foten som behöver läka, vilket tydligen kan ta tid enligt läkarna som har kikat på skadan.
Vilka tävlingar återstår för säsongen?-Jag ser verkligen framemot tävlingarna i höst och hoppas att min fot är helt bra till dess. Det jag satsar mest på är världscupavslutningen men även alla SM-tävlingar och 25-manna, säger Tove
wocShow

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av