VM 2015 i Skottland

Stora Tuna hade flera löpare på plats när VM avgjordes i Skottland. Vårt största hopp ställdes till Tove Alexandersson men VM:et blev inte vad varken vi eller Tove hade tänkt sig. Det var på ett träningspass under första etappen av Oringen i Borås som foten fick en smäll. Denna skada gjorde att hon först till den avslutande långdistansen kunde ställa upp. Resultatet blev en mycket bra 4:e plats efter att ha varit med i toppen under stora delar av banan. Men ett par mindre bra genomförda sträckor gjorde att hon tappade tid mot Bobach, Fasting & Mironova.

IMG 1570

Andra Tunalöpare som var på plats var Julia Gross, Jan Sedivy, Ivaylo Kamenarov & Ivan Sirakov. Jan Sedivy gjorde bra lopp på både medel och lång med placering 9:e respektiva 15. Ivan & Julia gjorde fina stafettsträckor för sina lag.

För oss som inte var på plats så var det helt fantastiskt kul att kunna se loppen i SVT.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av