Påskläger i Östergötland

Flera familjer från klubben firade påsken i Östergötland genom att springa orienteringstävlingar.

Redan på Skärtorsdagsnatten sprangs Svartnatta av två herrlag där bröderna Svensk med Jesper & Joakim lyckades bäst med en 23:e plats. Apostol tappade sin sko i en mosse (men fiskade upp den igen) och tappade täten tidigt i loppet. Resultat

På långfredagen så arrangerade NAIS orientering en medeldistans i svårorienterad och svårsprungen sluttning. Viktor Svensk vann H14 och Moa Birkebaek var bara sekunder från segern i D10. Utmärkt säsongsstart! Resultat

Dagen efter var det Påskafton och NAIS bjöd på fin långdistanstävling med varierad orientering. Anna Mårsell fick orienteringen att stämma och vann klart D21E som för dagen var en rejält lång bana, 10,2km. Anna vann på 80min. Denna dag vann även Jesper H18 och Viktor H14. Klubbens resultat 

Kolmårdsmedeln avgjordes i plattare och snabbare terräng och det passade Emil Svensk. Emil sprang starkt och blev 3:a slagen med 1.43 min av Sverigeettan Gustav Bergman. Resultat H21E

kolm rdskavlen start

Helgen avslutades med Kolmårdskavlen där Anna Mårsell öppnade på bästa vis med att vara först i D17 på startsträckan. Emma Claesson säsongsdebuterade på andrasträckan men fick inte till ett speciellt bra lopp. Lina Lång fick springa den längsta och tuffaste sistasträckan och hon gjorde detta klart godkänt och förde in laget på 17:e plats av de 52 fullföljande damlagen. Herrarna hade 2 lag och placeringarna blev 16:e för förstalaget och 41:a för andralaget. I Förstalaget sprang Jesper Svensk, Rikard Claesson, William Eriksson, Joakim Svensk & Emil Svensk. I andralaget sprang Staffan Eriksson (sprang utmärkt och växlade bara 3min efter), Viktor Svensk (ungtuppen klarade uppgiften galant), Mattias Mårts, Apostol Atanasov & Niklas Aldin. Resultat

kolm rdskavlen Viktor

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av