SM silver för Jesper

Jesper Svensk, 16 år, visade prov på imponerande orienteringsskicklighet och fysisk styrka då han

IMG 7069
Jesper Svensk tommelopp

utmanade självaste Simon Hector under SM i Ultralång distans under söndagen i Skogstibble. Jesper tog ett silver i H18 klassen bara 6 sekunder efter Simon H. Segertiden blev 80 minuter. 7:e man i samma klass blev det för Jonas Eriksson. Jonas startade bra men bommade i ett gafflat bo men jobbade sig sedan starkt uppåt i fältet igen.

Jesper går numera på orienteringsgymnasiet i Sandviken och det har redan blivit två JSM medaljer för honom under den korta tid som han varit där.

I seniorklassen så gjorde SM STAFETTKUNGEN Joakim Svensk återigen en stark insats och slutade på 6:e plats. Joakim hade ledningen kort före mål men misstag på slutet gjorde att det inte blev någon medalj denna gång. Emil Svensk tappade sportidentpinnen och bröt loppet. Hoppas att vi kan få tag i en ny åt honom till kommande helgs 25manna.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, , ,

av