SM Guld i stafett!

IMG 9133 cut
SM Guld i stafett 2014

En helt fantastisk dag i Siggefora där i tur och ordning Anton Sjökvist, Joakim Svensk & Emil Svensk mer eller mindre utklassade alla andra lag i H21klassen som har så många kompletta lag. Anton inledde med att vara 6:a på den första sträckan 43 sekunder efter ledande OK Linne & Ärla IF. På den andra sträckan så gjorde Joakim en fenomenal insats där han gick ikapp Albin Ridefelt och växlade som två bara 2 sekunder efter OK Linné. På den sista sträckan så kom förstaårssenioren Emil ifrån Oskar Sjöberg och kunde hålla undan till en klar seger med 1.45 min marginal till IFK Lidingö SOK med Svenska Mästaren Fredrik Johansson på avslutningssträckan.

Vi som känner grabbarna vet vilken fantastisk kapacitet som finns i dessa vältränade kroppar. Den hårda träning som dom genomfört de senaste åren och den offensiva attityd de har gav betalt tidigare än många utomstående hade trott.

I H20 så gjorde Jesper Svensk, Simon Fors & William Pommer vad de kunde och de blev 7:a, klart godkänt!

Alla tunaresultat finns här.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av