Emil stark i Hjärnarp

Emil 12:a i Båstadsprinten
Under lördagen så tävlade svenska eliten i Båstad i en bra sprintorientering med flera svårigheter, däribland uppställda staket som överraskade löparna. Emil Svensk gör sin första seniorsäsong och har redan fart som matchar de bästa löparna i sprint. -Sprang i stort sett bra men bommade 25sek på tredje sista gjorde att jag tappade en möjlig 5:e plats och resultatet förbyttes till 12:e plats. I D18E sprang Melina Carlsson bra och blev 14:e!

IMG 6926
Emil Svensk

Emil stark 6:a i Hjärnarps långdistans
16,5km långt, tufft, geggigt & grönt beskriver söndagens Silva leaguetävling bra, årets 3:e deltävling. Emil beskriver loppet: ”Kändes segt och som att det gick långsamt. Jag gjorde några småmisstag men inga stora bommar. Det gällde att optimera sträckorna och kämpa på”. Emil gjorde det riktigt starkt, 6:e plats är riktigt bra! Storebrorsan Joakim följde upp förra helgens starka lopp med ett nytt bra resultat, 10:e plats är verkligen starkt! Även Anton gjorde det bra och blev 23:e man.

I H20E så kom William på 13:e plats och i H18E blev Jesper fin 14:e man mot de äldre löparna.

Stora Tuna löparnas resultat

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av