Stark gulsvart säsongspremiär och seger i Måsenstafetten för herrarna!

I helgen har ett gäng av Tunas elitlöpare öppnat säsongen med tävlingar i Nyköping med natt på fredag kväll, långdistans på lördag och Måsenstafetten på söndag. Det bjöds på snabblöpt och härlig terräng och för flera av oss var det framför allt efterlängtat med barmark igen!

Många av Tunalöparna visade på fin vårform redan nu med flera starka insatser i de olika loppen. Resultatmässigt toppades helgen med en övertygande seger för herrarnas förstalag i hård konkurrens på Måsenstaffen. Laget som bestod av Jesper, Joakim, Viktor och Henrik tog kommandot redan från start och med fyra stabila lopp i rad höll man ledningen genom hela stafetten. Även herrarnas andralag var med i toppen och satte färg på stafetten med en slutplacering som 8a. I damklassen spurtade Alma in laget med 3/4 tunalöpare på plats 26.

Nu ser vi fram emot kommande tävlingshelger efter en stark gulsvart premär i skogen!

Segerlaget på Måsenstafetten 2024 – Jesper Svensk, Henrik Johannesson, Viktor Svensk och Joakim Svensk. (c) Lars Rönnols

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av