Erica Edman ny i Tuna!

Vi vill börja med att hälsa Erica varmt välkommen till Stora Tuna OK!

Här följer en närmare presentation för att lära känna Erica lite mer:

”Jag startade min orienteringskarriär i Korsnäs IF OK som under den tiden hade gula tävlingsdräkter, vilket känns lovande nu när jag igen får ta på mig en gul tävlingsdräkt.

Vilka är dina främsta meriter?

Natt SM guld som junior, 10:a på lång SM nu i höstas. Jag fick äran att representera landslaget under Euromeeting även det i höstas. Jag har även ett antal SM guld i skidorientering. I stafettsammanhang så är en 7:e plats på 10 mila främst. Men kanske den främsta meriten av dem alla är att jag är en jäkel på att virka!

Vad är din målsättning med säsongen?

Målsättningen med säsongen är att kunna vara en stabil kugge på alla stafetter. Utöver det så hoppas jag på att jag har tagit ett steg till i min personliga utveckling nu under vintern och att jag höjt min högsta nivå och kan utmana om topp 15 placeringar på SL och SM.

Vad gör du när du inte orienterar?

Jag bor just nu i Stockholm och jobbar som tränare på ett orienteringsgymnasium och på Svenska Skidförbundet, så det blir mycket träning och idrott även på jobbet. Och inte nog med det så pluggar jag också till idrottsvetare… Jag är mycket laddad inför säsongen och längtar tills att få dra på mig Tunatröjan på tävlingar!”

Åter igen välkommen, hoppas den gula tröjan kommer kännas som hemma!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av