Årsmöte 2023

Hej alla medlemmar!

Välkommen till Stora Tuna OK’s årsmöte som hålls onsdag den 15 mars klockan 18:00 i klubbstugan, Skräddarbacken. I bifogat förslag till dagordning framgår vilka punkter som ska avhandlas. Senast onsdag den 8 mars kommer alla handlingar till mötet att finnas tillgängliga, dels i klubbstugan eller på begäran via mail från sekreterare Jörgen Fernvik, jorgen.fernvik@gmail.com. Kontakta ordförande Anders Eklund för tillträde till klubbstugan. Tjänsten med dokumenthantering i IdrottOnline stängdes vid årsskiftet.

Passa på att träffa styrelsen och tycka till om klubbens verksamhet.

Varmt välkomna önskar styrelsen!
Kontakt
Ordförande Anders Eklund, 073 982 86 88, eps_co1@yahoo.se
Sekreterare Jörgen Fernvik, 076 677 49 81, jorgen.fernvik@gmail.com

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av