Resultat Skinkloppet 2022

Efter två års uppehål pga Corona-läget så var det dags igen för Skinkloppet. Det var rätt så kallt och även lite snö i skogen, men alla tog sig hem till målet precis utanför klubbstugan. De flesta var dock ute något längre än vad de hade gissat i förväg. Kan det varit kontroller i grönområden eller kanske en sten som bara syndes när man väl har sprungit förbi som var anledning till det?

Nedan presenteras resultat av Skinkloppet 2022. På långa banan var det en tätt strid om platserna, där Olle Kalered tog hem segern med bara 16 sekunder differans mellan gissad och verklig tid. På mellan banan var det Lars Sjökvist som tog segern med 4 min och 21 sekund och korta banan vanns av Ivar Claesson med 6 min 40 sekunder i differans mellan gissad och sprungen tid. Alla tre segrare fick traditionsenligt var sitt julskinka i pris.

Skinkloppet 2023 planeras går kring Lucia nästa år igen. Som medarrangörer utsågs Alma Jöhnemark, Tomas Löfgren och Mattias Mårts.