Viktor tog 13:e JSM-guldet

I söndags avgjordes årets sista värdetävling med juniorernas Ultralång-SM. Viktor avslutade juniortiden på bästa möjliga sätt, med ännu ett guld! Efter dryga halvtimmen in i loppet lyckades Viktor gå ifrån övriga klungan i H20-klassen. Avståndet mellan honom och klungan låg länge på ca 1 minut men mot mål växte det ytterligare och segermarginalen ner till tvåan Benjamin Näslund blev till slut 2 minuter och 21 sekunder.

I och med Viktors två guld den avslutande helgen på Natt-SM och Ultralång-SM har Viktor tagit 24 medaljer, varav 13 guld, i juniorklass. Faktum är att han bara missat medalj vid två tillfällen som junior, natten 2018 och stafetten 2019.

Ett helt otroligt facit!

Foto: Lars Rönnols från SL på Gotland

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av