Stora Tunas klubbmästerskap – en härlig sommarkväll

På onsdagskvällen, i strålande sol, arrangerades årets klubbmästerskap i Bäsnaterrängen. Med Coronaanpassningar som t.ex. uppdelade startgrupper och två olika arenor kunde det efterlängtade evenemanget genomföras. Totalt fick vi 90 startande i olika åldrar. Tävlingsledaren Lars tillsammans med sitt duktiga gäng bjöd på en buffé av hela tio olika banor i varierande längd och svårighetsgrad. Gemensamt för alla var att det blev många höjdkurvor. Undrar hur många höjdmeter vi klarade av tillsammans? Flera löpare uttryckte leende att detta minsann blev en rivstart efter ledigheten. Denna kväll inspirerade fint till träningshösten! Passande nog kickar vi igång flera grupper nästa vecka så vi behöver inte vänta så länge. Förutom ett bra pass i skogen var det roligt att träffa klubbkompisar igen.

Utstämpling vid målet.

Som många gånger tidigare var platsen noga utvald och efter kämpandet i skogen fanns möjlighet till ett mer eller mindre avancerat dopp i den fina sjön Hemtjärn. Detta år hade tävlingsledningen höjt ribban så att fanns tillgång till hopptorn som vissa, men inte alla, nyttjade.

Badmöjlighet vid sjön Hemtjärn.

Ett stort tack till Lars, Karin, Uffe, Peo, Mattias M och Leif som fixade den trevliga kvällen! Tack också till alla tuningar som kom dit och sprang, gick, skuggade, badade och tillsammans gjorde KM till en trevlig kväll. Tänk att det till och med firades bröllopsdag på KM!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av