Träningsdag Bjursås

När tävlingskalendern gapar tom passar klubbens elitlöpare på att förbereda sig lite inför nästa års tävlingar. Närmare bestämt SM lång som 2021 kommer gå i Bjursås. På lördagen var ett gäng Tunalöpare på utflykt till dessa marker och kände på vad som väntar, även om många av oss sedan tidigare såklart har bra koll på den tuffa terrängen i Bjuråsskogarna.

På bron utanför Bjursås OKs klubbstuga

Masstart och gafflade banor ifrån Bjursås Skicenter var förmiddagens träning där målet var att få till ett bra tävlingslikt pass. Lunch, i form utav efterlängtad Uffe-mat, och lite vila i Bjursås OKs klubbstuga hann vi med innan det var dags för långdistans i lugn fart på eftermiddagen.

I vilda kartdiskussioner efter målgång, gissningsvis om långsträckan till näst sista kontrollen som avgjorde tätstriden på långa banan. Med på förmiddagspasset var även två gästslöpare i form utan Eskil Kinneberg och Simon Hector.

Även om det är trevligt med träningsdagar med Tuna hoppas vi naturligtvis på tävlingsresor i höst, inte minst till Idre. För dem intresserade så publicerades nämligen även under helgen en första inbjudan till höstens 10-mila på Idre Fjäll 26-27 september.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av