Blodomloppet 2017

Den 31 maj genomfördes Blodomloppet 2017. Vi (Stora Tuna OK) stod tillsammans med Kvarnsveden Friidrott som arrangör.

Arrangemangsledare var Mats Mårtensson, han genomförde återigen ett fantastiskt bra arbete under lång tid innan arrangemanget och såg till att allt fungerade alldeles utmärkt. Vårt arbete med uppbyggnad och nedmontering gick alldeles utmärkt. God stämning bland alla som jobbade gjorde det roligt att arbeta för detta på alla vis positiva arrangemang. Det är kul med en riktig stor löpartävling i Borlänge och det är bra med ett motionslopp som kanske får igång några av dem som inte normalt rör sig så mycket som man bör. 

Tävlingsmässigt så var det många ungdomar som sprang med klubbtröja – riktigt bra träning och bra reklam för klubben att visa hur duktiga vi orienterare är på att springa. Resultat

Vid årets lopp deltog 9582 personer och det genererade 217 nya blodgivare – positiva siffror! Nästa år tävling är planerad till måndagen den 28 maj.
Kortfattad beskrivning av Blodomloppet: Blodomloppet är folkfesten som lockar tusentals deltagare till Maserhallen i Borlänge. Distanserna är 5 eller 10 km löpning alternativt 5 km promenad.  Alla kan vara med, vare sig man är blodgivare eller ej!

Mattias Östberg 2:a 5km
Jonas Carlsson 3:a 5km
Tilda Östberg 2:a dam 5km
Jonas, Gustav och Viktor i starten 10km
Moa Birkebaek genomförde sitt första löplopp!
Jonas Eriksson 33.15 gav en 4:e plats på 10km!
Viktor Svensk 33.26 på 10km – imponerande av denna 16 åring!
Konditionsmaskinen Gustav Eriksson noterade 33.54
Från Vänster:
Maja Dahlqvist (3:a), Tilda Östberg (2:a) och Elenora Olsmats vann 5km.
Jonas Carlsson fin 3:a, Mattias Östberg 2:a och längdåkaren Simon Andersson vann 5km på 15.41!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av