Emil Svensk avslutar sin orienteringssatsning – aprilskämt!

OL-säsongen 2017 är precis till att ta fart på allvar för alla Tuna Orienterare. Nästa helg är det dags för Swedish League i Blekinge och även Länna/Rånäs för ungdomar och breddlöpare. Men tyvärr så har vår bästa herrorienterare Emil Svensk bestämt sig för att att abrupt avsluta sin orienteringskarriär. Emil sprang VM Sprinten i Strömstad och placerade sig som fin 10:a i sin mästerskapsdebut som senior. Men nu verkar det som att det slutar där. Vi har sökt Emil om en kommentar om en comeback kan bli aktuell men vi har inte fått tag i Emil.

Det är en stor chock för oss i klubben som har haft en så stark tro på att vi ha något riktigt bra på gång på herrsidan. Emil ses nedan där han i fjol förde in vårt herrlag på 8:e plats på 10mila på Lugnet.

Emil lägger av, nu lägger han fokus på sin framgångsrika skidåkerska

Den enda motivering vi fått från Emil är att han skall ta hand om sin flickvän som är en känd längdskidåkare.

Vi önskar Emil lycka till med sitt nya uppdrag och vi tackar för allt som varit!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av