10Mila läger Göteborg

10Mila2017 Distansträning Skatås

Helgen mellan den 24 och 26 mars var det dags för årets 10Mila läger. Runt 15 personer, med Uffe som ledare, var med och nyttjade chansen att bli van med den tuffa Göteborgsterrängen och testade boendet, sängar och köket vid Gråbogården där vi kommer att bo under 10Mila helgen.

Lägret började med ett nattorienteringspass fredag kväll i Råhult. På lördag blev det tävlingspremiär i ”gul och svart” för Frida Sandberg och Magdalena Olsson (9. och 22. i damernas elitklass) vid Rigor/Uven dubbelns medeldistans (Tommered). På herrsidan tog Anton, Jocke och Emil placeringarna 3,4 och 5 i elitklassen, Staffan tog andraplatsen i H40.
Lördagens andra pass kördes i Jonsered och söndagen avslutades med ett distanspass i Delsjöområdet (Bertilssons stuga).

Länk: Resultat Rigor/Uven dubbeln – medeldistans

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av