Stepan Mudrak ny Tunalöpare!

Vi har gjort klart med en ny Tjeckisk löpare. Stepan är 21 år och han tävlar i Tjeckien för TJ Slovan Luhacovice.

dav

Det är en talangfull löpare som deltagit vid Junior VM 2016 i Schweiz samt i Norge 2015. Han studerar i Brno till Civilingenjör och han är vän med Martin Melecky, det är även Martin som i första skedet tog kontakt med oss.

Under 2016 så vann Stepan Tjeckiska Mästerskapen i Natt Orientering samt kom 3:a i Sprint.

Stepan tävlar flitigt, 45 lopp under 2016. Han har vid flertalet tillfällen sprungit i Sverige. Han tränar vanligtvis mellan 5-8 pass per vecka. Målsättningen för detta år är att bli en stabil elitlöpare nationellt samt att ta sig in i det Tjeckiska landslaget. Ett långsiktigt mål är Student VM 2018.

Han siktar mot att debutera för oss vid 10mila i Göteborg.

Vi välkomnar Stepan varmt till klubben och det skall bli kul att träffa honom!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av