Skinkloppet

Idag avgjordes Skinkloppet i drygt 10 cm nysnö. Trots att arrangemanget krockade med skidtävling i Älvdalen så var det var gott om deltagare, ca 35st, som fördelade sig på Lång/Mellan/kort & nytt för i år även en lätt bana för de yngsta.
Korta banan skulle ta 10 kontroller i valfri ordning, mellanbanan hade 20st som skulle plockas även dem i valfri ordning och de hade även en något förvanskad karta. Långa banan hade hela 30 kontroller att besöka och där var en ganska stor del av banan på kurvbild och även några skuggade partier där man inte kunde se någon karta alls.

På korta banan så tippade löparna sina tider ganska nära verklig tid. Segrare och vinnare av en julskinka blev där Hans Nykvist.

Men på mellan och lång så var det upp emot 15 min ifrån för den bästa tipparen. Tomas Löfgren tippade bäst på långa banan och vann därmed Julskinkan. På mellanbanan vann hans namne Thomas (Loffe) Löfgren, även Loffe fick för det en Julskinka. Resultat

Det var riktigt skönt med bastu efter nära 80 min löpning i snön. Risgrynsgröt & mackor med efterföljande Kaffe & Lussebulle gjorde att man mådde gott efteråt. Detta fixade Camilla & Mats Wallin på ett alldeles utmärkt sätt, ett stort tack för det.

Från vänster: Line, Alva, Nora, Hugo, Ivar, Hennie & Maja.
Ovan ses Luciatåget med Line, Alva, Nora, Hugo, Ivar, Hennie & Maja.

Tack för en trevlig söndag i vår fina klubbstuga!

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av