10mila funktionärsfest

Under lördagskvällen så hade vi kombinerad årsfest och 10mila funktionärsfest i Kvarnen, Kvarnsveden. Ingrid Svensson var festfixare som gjorde detta till en mycket trevlig tillställning med god hjälp av Peter Löfås, Mari Louise Lundgren & Anton Sjökvist. Det var kul att se tillbaka på ett mycket lyckat arrangemang tävlingsmässigt och ekonomiskt.

Arramangsansvariga: Övre raden fr v. Mats Bayard, Lars Sjökvist, Anders Hansson, Niklas Aldin, Tomas Löfgren. Nedre raden från v. Mari Louise Lundgren, Tomas Norgren, Lasse Eriksson, Torbjörn Larsson & Håkan Rystedt.
Arramangsansvariga: Övre raden fr v. Mats Bayard, Lars Sjökvist, Anders Hansson, Niklas Aldin, Peter Löfås, Tomas Löfgren. Nedre raden från v. Mari Louise Lundgren, Tomas Norgren, Lasse Eriksson, Torbjörn Larsson & Håkan Rystedt.

Under kvällen blev även Mari Louise Lundgren uppvaktad av Skogsflickorna för massor av fina och förtjänstfulla uppdrag för Svensk Orientering.

Ing-Marie Mozelius & Mari Louise Lundgren.
Ing-Marie Mozelius & Mari Louise Lundgren.

Marie Louise är Ordförande i Stora Tuna OK sedan 4 år tillbaka och har under året bland annat varit ansvarig för att bemanna alla nyckelposter för 10mila arrangemanget 2016.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av