Klubbstugan återinvigd

I tisdags så invigdes vår tillbyggda klubbstuga och Dalarnas tidningar samt repressentanter från kommunen var på plats. Även vår egen storstjärna Tove Alexandersson hyllades för sin andra raka totalseger i orienterarnas världscup.

2015 10 17 06.52.39
Ovan ses Mari-Louise Lundgren, Moa Beirkebaek som klipper bandet och Tove Alexandersson.

Den nya skylten med det nya klubbmärket ses ovanför dörren.

Klubbstugan har byggts ut åt två håll. Omklädningsrummen har blivit större & fräscht målade med gulsvart klubbmärke i herrarnas och snygg klubbtext inne hos damerna. I duschutrymmet så ses gulsvarta kakelränder och en stor gemensam bastu är ett välkommet tillägg!

Storstugan har utökats och vi har nu även ett mötesrum som kommer att nyttjas mycket framöver.

Sedan så har vi nu även ett eget fint förråd för all arrangörsutrustning, tält osv.

Ett stort arbete med allt detta har lagts ner av styrelsen, Niklas Löwegren för att bland annat lösa finansieringen, Jonas Olsson och Jesper Mårtensson som övervakat bygget från klubbens sida, Jonas Lundgren som arkitekt, massor av jobb dagtid av Lars Arvidsson, Håkan Rystedt & Emil Gregorica. Det dagliga arbetet har utförts av Dala Byggsam där Uffe Eriksson arbetar. Det finns många fler som gjort betydande insatser – Tack för detta!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av