Testrunda genomförd

Under tisdagen så genomförde 10 löpare testrundan i Skräddarbacken. 4990m asfaltsväg med en hel del kupering. För att efterlikna orienteringstävlingar så har vi alltid kört denna med intervallstart och 30sek startmellanrum. Man kan inte överträffa sig själv på en testrunda, den återspeglar alltid den nivå man är på om man genomför loppet jämnt utan att spränga sig i början. Banrekorden har Emil Svensk och Tove Alexandersson. Mängder av Världslöpare i orientering har sprungit banan under de 12 åren som banan körts 1 eller 2 gånger per år.

Under tisdagkvällen den 13 januari så var Markus Lang snabbast på 17.47, en skaplig tid i det snötäckta underlaget. Jämfört med ren asfalt så finns det ca 45 sek att tjäna på bra förhållanden. Rikard 17.58, Mikael Andersson gjorde sitt första försök och noterade 18.18 vilket är bra gjort. Tomas Löfgren sprang bra på 18.27 efter att ha haft en julledighet med 3 veckors bra träning, vissa har lätt för sig! Dagens yngsta löpare var Viktor Svensk. Han gjorde det jättebra och sprang på 19.14 min.

IMG 8773 2
Markus Lang

 

Bland tjejerna så var Anna Mårsell bäst på 19.55. Tilda Östberg & Catta sprang på en tid som var någonstans mellan 20.30 och 21 min uppskattningsvis. Om de vill rätta så maila mig så lägger jag in rätt.

Testrunda resultat som pdf

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av