Sven och Olga flyttar

Efter 12 år i Borlänge & Stora Tuna så kommer nu Sven & Olga flytta till Gävle, närmare bestämt till en hyresrätt i stadsdelen Brynäs.

Under den sedvanliga fredagslunchen som äts på Mathörnan, Galaxen, så tackades Sven av med en Tunahäst som gåva. Sven är en otroligt fin kamrat, en superbra klubbkompis som är engagerad och driver projekt framåt och får dem i mål med alltid lyckat resultat.

Olga studerar till lantmätare vid Högskolan i Gävle och Sven fortsätter sitt arbete hos Sweco. Sven och Olga byter klubb till Gävle OK. Det är trist att tappa två fina klubbkompisar men min personliga grundfilosofi är att man skall träna och tävla med sina klubbkompisar för att bidraga på bästa vis i den miljö man befinner sig i. Så det är utan tvekan ett riktigt beslut att ta redan nu. Gävle OK kommer ta väl emot Er och dom kommer i Sven få en kul & drivande klubbkompis.

Lycka till Sven & Olga och välkomna tillbaka till Borlänge & Stora Tuna OK!
20141128 121545 resized
Ps. Kommentera gärna nedan era personliga hälsningar till Sven & Olga! Ds.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av