Sven och Olga flyttar

Rikard —  2014-11-28

Efter 12 år i Borlänge & Stora Tuna så kommer nu Sven & Olga flytta till Gävle, närmare bestämt till en hyresrätt i stadsdelen Brynäs.

Under den sedvanliga fredagslunchen som äts på Mathörnan, Galaxen, så tackades Sven av med en Tunahäst som gåva. Sven är en otroligt fin kamrat, en superbra klubbkompis som är engagerad och driver projekt framåt och får dem i mål med alltid lyckat resultat.

Olga studerar till lantmätare vid Högskolan i Gävle och Sven fortsätter sitt arbete hos Sweco. Sven och Olga byter klubb till Gävle OK. Det är trist att tappa två fina klubbkompisar men min personliga grundfilosofi är att man skall träna och tävla med sina klubbkompisar för att bidraga på bästa vis i den miljö man befinner sig i. Så det är utan tvekan ett riktigt beslut att ta redan nu. Gävle OK kommer ta väl emot Er och dom kommer i Sven få en kul & drivande klubbkompis.

Lycka till Sven & Olga och välkomna tillbaka till Borlänge & Stora Tuna OK!
20141128 121545 resized
Ps. Kommentera gärna nedan era personliga hälsningar till Sven & Olga! Ds.

9 responses to Sven och Olga flyttar

 1. Tack för alla träningar, Sven!

 2. Tack för alla roliga träningar/tävlingar och lycka till i Gävle.

 3. Anders Östberg 2014-11-29 at 06:42

  Lycka till!

 4. Tråkigt att du försvinner från klubben – du har alltid haft ett positivt inflytande och många roliga idéer för träning och tävling i Tuna…
  Lycka till i er nya miljö!
  /Leif & Birgit

 5. Tack för allt positivt i klubben du har bidragit med. Igge och jabba mm kommer att få det fint.
  Fast jag tror (hoppas) ni snart är tillbaks. Man kan mäta land i blg oxå.

 6. Ulf Löfgren 2014-11-30 at 10:24

  Olga önskas lycka till i Gävle. Kom tillbaks till Tuna så får du överta mitt rum och jobb på lantmäteriet. Tack även till Sven för den glädje du sprider omkring DIg

 7. Ett stort tack för alla roliga ideer och enorma insatser för klubben. Vi kommer att sakna er. Gävle OK får verkligen ett positivt tillskott. Välkomna tillbaka!

 8. Tack så mycket för alla roliga och tokiga aktiviteter! :-) Vi kommer att sakna er! Jag hoppas att ni kommer att trivas i Gävle!

 9. Magnus Lundberg 2014-12-02 at 09:23

  Välkomna till Gävle OK!

  Magnus Lundberg