Tunas 25mannalag 2014

Nu har lagen och Tunas PM kommit för årets 25manna i Rudan utanför Stockholm.

På lördag 11 oktober är det dags. Starten går kl. 09:00 och en buss med 52 platser lämnar Pylonen vid Trafikverket kl. 05:00.

Stipulerad restid är 3½ timmar, alltså är vi framme på TC cirkus 08:45 (500 meter att gå från bussavsläpp). Löpare och ledare ska meddela Staffan Eriksson om man inte åker med bussen, senast onsdag. Vill man följa med som reserv eller som supporter ska det anmälas till Staffan Eriksson (först till kvarn). staffan.r.eriksson@gmail.com

Sträcka ett och två bor på Farsta Strand hotell fredag natt. Uffe åker med som ledare, avresa med bil kl 17.00. Anna M och Kika E åker med från Borlänge. Anton S, Olivier S och antagligen Lina L möter upp i Farsta. Linnea M och Andreas N kommer direkt till tävlingen.

På tisdag efter träningen kör vi 25-manna samling i klubbstugan. Då ges mer information om resan. Studera gärna på egen hand PM, nyheter och arenaskiss på arrangörernas hemsida.
www.25manna.nu

Alla springer med sin egen pinne och den ”knyts” till dig, ditt lag och din sträcka vid incheckning till växlingsområdet.

Återbud vill vi inte ha men om du blir sjuk eller pga. annat inte kan delta hör av dig till:
Damer hör av sig till Ingrid A: ingrid.alexandersson@gmail.com, 070-609 81 40
Herrar till Staffan E: staffan.r.eriksson@gmail.com, 070-452 10 49

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av