Smålandskavlen

IMG 2342x
H16-laget Småland

Jesper, Viktor B, Viktor S och Henning tog en meriterande seger i H16-klassen på Smålandskavlen. Detta i konkurrens med många bra lag från Sverige, Norge och Finland. Efter växlingsplaceringarna 4, 3, 2 avgjorde Henning med ett starkt lopp på sista sträckan. Troligen klubbens första seger i H16 på Smålandskavlen efter många tappra försök (några minns t.ex. år 2007)!

I H21 blev det en 12:e plats. Joakim och Emil sprang nattsträckorna. Bra lopp av Emil, men lite för mycket trassel från Joakim och vi var på en 17:e plats efter natten. Tove sprang sträcka 3, vilket gav en hel del uppmärksamhet och intresse och Tove visade att hon håller jämna steg med de flesta herrseniorerna och gick jämnt med täten på sträckan. Markus sprang riktigt bra på sträcka 4 och tog upp laget några placeringar. Anton avslutade OK.

I övrigt en mycket välarrangerad tävling, där dock en del av våra löpare hade synpunkter på terrängens framkomlighet. Bäst var kanske vårt boende: välutrustade stugor 75 meter från målet och utmed startfållan. Borde bli standard på alla större stafetter framöver!

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av