Ytterligare ett silver och ett brons till Tove

medaljtrion VM medeldistans
Medaljtrion på medeldistansen på VM – Ida Bobach, Annika Billstam och Tove Alexandersson

Tove plockar medaljer på VM. I onsdags ett silver på långdistansen och idag fredag ett brons på medeldistansen, där Annika Billstam tog Sveriges första guld. Totalt tre medaljer hittills under VM för Tove och i morgon väntar stafetten! Tove har hittills aldrig missat medalj på en individuell VM-distans! Dock saknas fortfarande guldet, men det kommer garanterat på ett kommande VM. Dagens guldtjej Annika Billstam är 16 år äldre än Tove! Nästa år går VM i Skottland och året efter i Sverige (Strömstad). Det finns 15-20 Tuningar på plats i Italien och hejar på Tove och de andra svenskarna parallellt med att de springer Italienska 5-dagars. Mer info om VM finns på orientering.se.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av