Tunaframgångar på Silva League finalen

IMG 1606 smallx

När Silva League avgjordes i Luleå i helgen lyckades Tunalöparna mycket bra. Tove har inte deltagit på så många Silva League tävlingar i vår, men krossade allt motstånd på lördagens medeldistans. Hon gick dock ut en bra bit efter ledningen på den avslutande jaktstarten över lång distans. Tove gick starkt och var i mål som ohotad segrarinna i den tuffa och kluriga terrängen. Emil och Joakim kom ganska snabbt ihop och gick starkt hela banan och plockade löpare efter löpare. Emil la in ytterligare en växel på sista kilometern och lyckades gå förbi ytterligare två löpare upp till en total 3:e plats. Joakim slutade 6:a totalt. I H20-klassen hade William en tuff uppgörelse om placeringarna 2-4 och nådde en total 3:e plats i Silva League.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av