Fina insatser på 10mila i Eksjö

IMG 7071 2

Jesper, Sofia, Tilda & Henning gjorde mycket bra insatser och var bara sekunder efter vinnarlaget MS Parma från Finland och slutade alltså på en lysande 2:a plats bland alla ungdomslagen. Lag 2 (Stora Tuna/Grycksbo) blev 22:a med två Grycksbotjejer i laget. Bra!

Damerna med löparna i tur & ordning: Anna Mårsell, Lilly Gross, Johanna Erlandsson, Julia Gross & starkt avslutande Tove Alexandersson blev 16:e. Det är ett godkänt resultat och alla gjorde goda insatser och kämpade stenhårt och gav sitt allt. Segrarlaget i damstafetten var inte oväntat Danska Pan Århus. Lag 2 blev 103:a, Lag 3 fick lite förstärkning från Domnarvet och det laget hamnade på 271:a plats.

Herrarna i Stora Tunas förstalag gjorde fina insatser rakt igenom och det var på str 3, 4, 5 & 6 som vi hade absolut tätkänning. William Pommer var först in på sträcka 4:a, riktigt starkt gjort av 19:åringen som inte har så mycket kavlerutin. Ungdomlig oräddhet och respektlöshet är kanske mer värt? På sista sträcka så gjorde Anton återigen en stark spurt och förde in laget på 15:e plats som 2:a dalalag strax före Malungs OK. Lag 2 gjorde det bra och blev 79:a och Lag 3 blev tyvärr ej godkända men alla kämpade tappert i den tuffa Smålandsterrängen.

Tack alla ledare och alla som på något vis bidragit till att 10mila resan fungerade så bra. Bussresa tror jag är värdefullt för samhörigheten i klubben och något vi bör göra minst 2ggr per år.

Bilder Flickr

 

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av