Påskläger i Finspång

Vi har bokat Finspångs klubbstuga för tävlings- och träningsläger över påskhelgen, torsdag 17/4 – måndag 21/4. Alla är välkomna att hänga med elit, ungdomar och motionärer. Stigtomtakavlen går torsdag kväll-fredag f.m. Kolmårdsmedeln går på lördagen (påskafton). Finspång arrangerar Silva Leage på söndagen (påskdagen) och sen avslutar vi med Kolmårdskavlen på måndag annandag påsk. Vill man inte tävla kan man träna direkt från klubbstugan, (de som satsar på Silva Leage hoppar över Kolmårdsmedeln).

Klubbstugan är stor, både vanliga sängar och fällsängar finns till förfogande. Det finns också plats att ställa upp husvagn för den som vill. Ett stort kök finns där vi kan tillaga utsökta påskbufféer!

Anmäl er på medlemssidorna eller skicka ett mail till Peo.

Vår-OL
Snart dags att knyta på sig OL-skorna

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av