Nya sponsorer 2014

Stora Tuna OK har två nya sponsorer till denna säsong, Borlänge Energi och LRF Konsult. Nedan följer en kort presentation av de nya sponsorerna.

Borlänge Energi ansvarar för el, elnät, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten och avfall i Borlänge. Men företaget sköter även om kommunens gator, vägar och grönområden. Borlänge Energi stödjer oss eftersom vi är lokalt förankrade och erbjuder Borlängeborna möjlighet att vara med och testa barn och ungdomsidrott i våra olika träningsgrupper. Läs mer om Borlänge Energi genom att klicka på logotypen nedan.

Borl nge energi logo

LRF Konsult är företagarens bästa rådgivare. Ambitionen är att underlätta företagandet oavsett bransch. LRF Konsult arbetar med redovisning, bokslut, lön, deklarationer, skatteplanering, affärsrådgivning, generationsskifte, juridiska frågor, värdering och förmedling av fastigheter samt mycket mycket mer. LRF Konsult stöder Stora Tuna OK med redovisning och bokslut. Klicka på logon nedan för att komma till LRF Konsult.

lrf konsult

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av