Skinkloppet

Arrangörsstaben med Leif Åkerblom som banläggare bjöd på Goatrace på tre olika banor där varje bana hade ett bo där kontroller fick tas i valfri ordning. Det skapade spridning och de flesta skötte sin orientering på egen hand under stora delar av banan. Snödjupet var bitvis över 20cm och det var krävande Brautjungfernkleider Kurz och rejäla banor (åtminstone tycker jag det) och 10 grader kallt. Kartan var en uppdaterad variant av Tjärnaberget som jag upplevde som riktigt bra. Det var 6 man som sprang den långa banan och totalt drygt 20 löpare som deltog. Karin S & Peo hade hand om fikat och det fanns stort utbud av mackor, lussekatter, pepparkakor, glögg, kaffe osv. Snabbaste ”löparen” på den korta banan var den evigt unge Sven Lundbäck. Snabbast på mellanbanan var Anna Mårsell och Rikard var snabbast på den långa banan. Bäst på att tippa sin tid på långa banan var Erik Sundberg, Susanna Mårtensson tippade Brautjungfernkleider 2014 bäst på mellan och Birgit Åkerblom tippade bäst på korta banan.

IMG 5951
I år så var det en duo  som stod för Luciatåget, de båda 4-åringarna Hugo och Nora med viss hjälp av Emma.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

,

av