Smålandskavlen Oskarshamn

I fint, varmt höstväder så var det H16-laget som gjorde det bästa resultatet av de två tunalagen. Jesper sprang nattsträckan, Nils, Viktor & Henning följde upp och blev bästa dalalag på en tredjeplats.

H21-laget med Mattias & Joakim tog hand om nattsträckorna. -Fint, bra orientering men jag är besviken över att jag inte kunde hålla ihop det hela vägen säger Mattias.

Joakim sprang bättre men han var inte helt nöjd med sitt lopp.

Staffan, Rikard och Anton gjorde fina lopp och slut resultatet blev en 19:e plats. Lidingö vann H21 & Pan Aarhus D21. Denna sista klubbresa för året var en kul avslutning. Smålandskavlen är en kanonfin tävling och det tror jag alla som har varit med på kan hålla med om.

IMG 1545
Nils Alexanderssson, Jesper Svensk, Viktor Svensk och Henning Sjökvist.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

, ,

av