Nattorientering 24 oktober

Rikard —  2013-10-24

I bäcksvart varmt höstväder sprang ikväll några av klubbens mest aktiva nattorientering på Trollebokartan. Emma, Hugo & jag visste vart starten skulle vara så vi tog oss dit med cykel för vi skulle få någon typ av kortare utflykt och för att Hugo verkligen gillar att springa och kladda ner sig. Det tog ett tag innan dom som skulle köra träningen på riktigt dök upp och jag tror att det var lite kul för dem att se oss där i skogen. Efter ett kort toabesök, tillfixning av frisyren och inte minst skosnörena så stod dom där på startlinjen, redo för start.

IMG 1430 2

Glada nattlöpare före start

Banan hade ett antal slingor och fältet tröcks ihop gång på gång, då rutinen spelade stor roll i början av träningen. Banan var lagd utan hyggeslöpning vilket är en bedrift, och alla uppskattade det! På slutet var det fysiken som fällde avgörandet och löparna splittrades då var och en anpassade träningen efter ambition och styrka.

4 responses to Nattorientering 24 oktober

  1. Tack för en mkt rolig natträning igår! Kul med mediabevakning och supporters vid starten dessutom.

  2. Texten ovanför bilden har jag skrivit och texten under har Sven skrivit. För att få ännu mera fart och ”go” kring torsdagarna så kanske vi skulle ha ”mediabevakning” & kanske en eld i skogen i närheten av en kontroll eller liknande.

  3. Heja Hugo! Du håller stilen:)
    /Anders

  4. De som inte kutar kan ju grilla eller värma saft? :)