Nattorientering 24 oktober

I bäcksvart varmt höstväder sprang ikväll några av klubbens mest aktiva nattorientering på Trollebokartan. Emma, Hugo & jag visste vart starten skulle vara så vi tog oss dit med cykel för vi skulle få någon typ av kortare utflykt och för att Hugo verkligen gillar att springa och kladda ner sig. Det tog ett tag innan dom som skulle köra träningen på riktigt dök upp och jag tror att det var lite kul för dem att se oss där i skogen. Efter ett kort toabesök, tillfixning av frisyren och inte minst skosnörena så stod dom där på startlinjen, redo för start.

IMG 1430 2
Glada nattlöpare före start

Banan hade ett antal slingor och fältet tröcks ihop gång på gång, då rutinen spelade stor roll i början av träningen. Banan var lagd utan hyggeslöpning vilket är en bedrift, och alla uppskattade det! På slutet var det fysiken som fällde avgörandet och löparna splittrades då var och en anpassade träningen efter ambition och styrka.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av