Swedish League #2

Det har i helgen genomförts mycket fina Swedish League tävlingar i Värmlandska Grums. Under lördagen var det medeldistans och på söndagen lång.

Tove Alexandersson har precis lagt skidorna på hyllan men trots det så vann hon medeldistansen med 53 sek före Sara Hagström. ”- Jag missade en kontroll rejält och hade ytterligare ett par mindre bommar, säger Alexandersson som precis som Bergman menar att den öppna terrängen inbjöd till att springa lite för fort. ”

Emil Svensk visade mycket fina takter genom att komma klar två 44 sek efter Gustav Bergman. Grattis Emil! ”-Tack. Det var ett solitt o-tekniskt arbete, med en ~30 sek bom”. Ett stort grattis till detta fina resultat och lopp!

Viktor Svensk kom 2:a i H18E, knappt slagen av Axel Elmblad. Viktor höll högsta farten men då de två bommarna kostade ca 2 min så räckte det inte riktigt till seger. Viktor visar att även han är mänsklig!

Ronja Hugg gladde med utmärkt 5:e plats i D20E endast slagen av en svensk löpare nämligen Ella Olsson, de övriga som var före var danska löpare. Fram till seger så hade Ronja 3.49 min.

Ronja Hugg, Tove Alexandersson, Viktor Svensk & Emil Svensk

Det fanns flera andra löpare som gjorde mycket fina insatser. Henke Johannesson knep en mycket fin 11:e plats. Henrik har mycket goda medeldistanskvalitéer och han är onekligen i bra form. Anton Sjökvist kom 13:e och även det är mycket bra förstås! Jesper Svensk lyfte resultaten ett snäpp och 27:e plats är bra i den stenhårda konkurrensen!