Premiär för skidorienterarna

Efter inställda tävlingar i Arvidsjaur har nu skidorienteringen äntligen fått sin säsongspremiär. Flera åkare från Stora Tuna OK deltog i helgens tävlingar i Svenska cupen och Svenska Skid-O-träffen som arrangerades på Hemus i Mora.

De åkare som representerade klubben i helgen var: Tove Alexandersson, Moa Birkebaek, Alma Jöhnemark, Hennie Löfgren, Line Löfgren, Tomas Löfgren och Malin Stövling Löfgren. Lördagens medeldistans ingick även i Dalacupen. Nästa helg arrangeras skidorienteringstävlingar i Leksand. 

För skidorienterande ungdomar har det varit en intensiv vecka då det årliga Rikslägret arrangerats i Grönklitt. 40-talet ungdomar från hela Sverige samlades i ett vintrigt Grönklitt från onsdag kväll till fredag eftermiddag. Totalt fem träningspass genomfördes. Från Stora Tuna OK deltog Alma Jöhnemark.

Foto: Anna Jöhnemark

#storatunaok #skidorientering

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av