Hittaut är nu i full gång

Hoppas att du har fått hittaut-kartan i brevlådan om du bor i Borlänge och vill ut och leta checkpoints. Årets upplaga har redan första månaden fått stort genomslag och i skrivande stund har vi nästan 1850 registrerade deltagare och över 35.000 registreringar.

Du kan registrera direkt i appen eller i dator när du kommer hem

Vi har dock förstått att många besöker checkpoints utan att registrera dem. Om just du tycker att hittaut är kul och vill att det ska vara kvar även nästa år så är det viktigt att du registrerar dina checkpoints när du besöker dem. Antalet registrerade checkpoints ligger till grund för både sponsring och vårt stöd från kommunen. Du kan registrera checkpoints direkt i hittaut-appen på telefonen eller i datorn när du kommer hem, då behöver du skriva upp koden på varje checkpoint eller fotografera av den.

Hälsningar från projektgruppen för hittaut i Borlänge /Leif Åkerblom

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av