I maj startar hittaut 2022


Nu pågår slutarbetet för fullt inför den kommande säsongen av hittaut, som startar den 13 maj. I år blir det hela 150 checkpoints på en utökad karta. Vi tror att det kommer att bli mycket uppskattat att kartan nu sträcker sig från Mellsta och Skräddarbacken i norr ända ner till Frostbrunnsdalen och Rommehed i söder.
Även i år delar vi ut kartan till alla hushåll i hela kommunen, men det kommer också att finnas ett antal utlämningsställen där du kan hämta fler.
Huvudpartners för satsningen är Borlänge kommun och Tunabyggen. Tillsammans med Tunabyggen kommer vi att arrangera tre kvällsevenemang i deras större bostadsområden. Vi får då chansen att prata med folk och visa hur karta och app fungerar. Till dessa tillfällen kommer vi att behöva flera funktionärer, vi återkommer med datum och hoppas ni kan hjälpa till.
I år satsar vi också extra på Skolutmaningen och Friskvårdsutmaningen för att sätta Borlängeborna i rörelse. Ta gärna med nedanstående inbjudan till din arbetsgivare och puffa för hittaut som friskvårdsaktivitet! Det är en perfekt breddaktivitet som ger ökad sammanhållning och förbättrad hälsa.

Hälsningar från projektgruppen för hittaut
Ett samarbete mellan Stora Tuna OK, Domnarvets GoIF och Kvarnsvedens GoIF OK

Inbjudan till Friskvårdsutmaningen 2022

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av