2 (5) Tuningar i landslagsdress i Skid-O

Jonas och Helmer uttagna till JVM/UEM i skidorintering

Idag presenterades de åkare som ska representera Sverige på VM, JVM och UEM i skidorientering. Mycket glädjande så fanns både Jonas Carlsson och Helmer Jöhnemark med i trupperna som presenterades. Jonas kommer att åka JVM, medan Helmer åker UEM. Även seniortrupperna presenterades idag. Bland de uttagna här fanns Erik Blomgren, Frida Sandberg och Magdalena Olsson som alla tre springer orientering för Stora Tuna men åker skidorientering för andra klubbar. Detta innebär en landslagsdebut för både Helmer och Jonas, kul!

Vi önskar alla åkare, ju svart-gulare desto mer, ett stort lycka till! Mästerskapet går av stapeln i finska Kemi, nära Haparanda, 15 till 19 mars.

Läs mer på Svensk Orienterings hemsida.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av