Hittaut Borlänge 2021

Nu är projektet Hittaut Borlänge officiellt igång. Under förra veckan samlades de tre ordförande från Borlänges orienteringsklubbar, Domnarvets GoIF, Stora Tuna OK och Kvarnsveden GoIF, och beslutade att starta upp ett samarbete för att arrangera Hittaut i Borlänge. Idag togs sista steget genom att signerar avtalet med Svenska Orienteringsförbundet.

Ordföranden från Domnarvet GoIF, Stora Tuna OK och Kvarnsveden GoIf signerar samarbetsavtal för att arrangera hittaut i Borlänge.

Leta checkpoints och upptäck din närmiljö med hittaut

I 13 år har hittaut lockat tusentals deltagare att ta sig ut och leta checkpoints. Ta med kartan på promenaden, cykelturen eller löprundan så aktiverar du både kropp och knopp och kanske upptäcker några nya platser. Vid varje checkpoint finns en kod som du kan registrera på ditt konto, med chans att vinna fina priser. Alla kan delta utifrån sina förutsättningar, dygnet runt under säsongen som vanligtvis sträcker sig från maj till oktober.

Mer information om hittaut och på vilka orter hittaut erbjuds finns här:

https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av