Updaterad Corona information

Som ni säkert vet så har det nu kommit nya riktlinjer från våra myndigheter att det är direkt straffbart att anordna sammankomster som samlar mer än 50 personer på samma plats.

Dessa nya riktlinjer medför att det är svårt att se någon tävlingsverksamhet att tala om den kommande tiden. Många föreningar kommer även att behöva se över sina träningar, så också vi.

SOFT tar för givet att samtliga klubbar i landet tar sitt ansvar och så fort som möjligt anpassar sin verksamhet efter den nya förordningen.

För att kunna bedriva någon träningsverksamhet måste vi tills vidare förenkla verksamheten enligt följande.

Ungdomsträningen på Onsdagar fortsätter tills vidare men åldersgrupperna hålls åtskilda och vi försöker att ha en storlek/grupp på ca. 25 personer ( inkl. ledare och föräldrar) Ingen gemensam fika och klubbstugan hålls stängd.

Tisdagsträningen, max. 50 personer, ingen bastu, dusch för dom som inte bor i närheten av klubbstugan, närboende duschar hemma. Maten pausas tills vidare.

Övrig gemensam träning, tänk på gränsen 50 personer. Utnyttja gärna möjligheten som både Stora Tuna OK och andra Dalaklubbar erbjuder att springa banorna individuellt eller i liten grupp vid valfri tidpunkt istället för att delta på gemensam träning, se tidigare nyhet på storatuna.nu

Tyvärr måste vi avråda riskgruppen 70+ att komma till klubbstugan som läget ser ut för närvarande.

Som alltid gäller de gamla rekommendationerna om handtvätt och hålla avstånd. Och naturligtvis vid minsta känning av symtom så stannar vi hemma.

Hjälps vi åt med detta så kan vi hålla verksamheten igång så gott det bara går.

Och sist men inte minst, SKÖT OM ER.

Styrelsen

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av