Trimtex blir ny klädleverantör till Stora Tuna OK

Det tidigare klädavtalet för klubben gick ut i slutet av 2019. Flera leverantörer har lämnat in anbud i 2 anbudsrundor, och det är alltså Trimtex som givit det bästa anbudet och kommer vara klubbens klädleverantör de kommande 4 åren.

Arbetet med att ta fram en ny design är i full gång och det skall vara slutfört inom kort. Så fort designen är klar kommer det att öppnas upp en webbshop för medlemmarna där man kan beställa de nya kläderna.  

Det kommer att anordnas en provkväll i klubbstugan där alla har chansen att se på modeller och prova storlekar. Personal från Trimtex kommer närvara på träffen och ge mer information om kläderna. Tanken är att provkvällen kommer ske någon gång i samband med att webshopen är öppen. Mer information kring detta och tidsfrister kommer från klubben.

Stora Tuna OK vill också tacka Noname för ett gott samarbete.

Sponsorer

Guld
Brons
Samarbetspartners

Publicerat

i

av