Junior-VM medel

Rikard —  2019-07-11 — Lämna en kommentar

Viktor Svensk gjorde en stark insats då Junior-VM´s medeldistans avgjordes idag. Han kom på 6:e plats 2.15 min från den fantastiskt duktiga norrmannen Kasper Fosser. Fram till silvret var det 1.06 min. Grattis Viktor!
Tilda Östberg hade en mindre lyckad dag och kom på 39:e plats. Alina Palcau kom 46:a.

Viktor 6:a idag på Junior VM medel!

Viktor tappade främst tid till 4:e och 16:e kontrollen (25-30 sek vardera), utöver det ett par sträckor (7:e och 8:e) där 10-20 sek förlorades. Bästa svenska herrlöpare idag var OK Ravinens Erik Herne som kom på 4:e plats. I damklassen vann glädjande Isa Envall. Viktors GPS spår ses nedan.

Viktors lopp som gav 6:e plats.

Sträcktider

No Comments

Be the first to start the conversation.

Lämna ett svar

Text formatting is available via select HTML. <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*